SenseAnywhere näyte- ja lääkekuljetuksissa

Vuosia sitten oli tärkeää mitata näytteiden parametrit laboratoriossa. ISO-standardin 15189 (joka määrittelee lääketieteellisten laboratorioiden laatuprosessivaatimukset) päivityksen jälkeen näytteiden kuljetuksen olosuhteiden seuranta on tullut ratkaisevaksi. Nykyään jokaisen lääketieteellisen laboratorion on noudatettava ISO 15189 -standardin mukaista akkreditointiprosessia. Kuljetuksen aikana biologiset näytteet on säilytettävä tarkoin lämpötiloissa: -20 ° jäädytetyille näytteille, + 2 ° C + 8 ° C kylmäsäiliöille ja + 15 ° C + 25 ° C ympäröiville näytteille. Vastuussa olevan henkilön on tarkistettava nämä lämpötilat ja osoitettava, että ne täyttävät vaatimukset lämpötilan perusteella.

SenseAnywherein AiroSensor tarjoaa yksinkertaisen ja kätevän tavan täyttää tämä uusi standardi, koska se voi valvoa näytteiden lämpötilaa kuljetuksen aikana. Valinnaisella SwitchHolder-ohjelmalla voit ottaa ohjelmoidun hälytystoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä yhden liukuvan liikkeen avulla. 

Esimerkiksi laboratorionäytelähetykset. 

Näytteet pakataan lähetyslaatikkoon yhdessä jäähdytyselementtien kanssa. Laatikossa olevan AiroSensor lämpötilasensorin lämpötilahälytys aktivoidaan liukukytkimellä kuljetuksen ajaksi. Näytteen saapuessa vastaanottopisteeseen AiroSensorin lämpötilahälytykset kytketään pois liukukytkimellä. Lähetyksen saapuessa testilaboratoriossa olevan SenseAnywhere vastaanottimen alueelle kuljetuksen aikainen lämpötila ja mahdolliset poikkeamat kirjautuvat automaattisesti SenseAnyhwere pilvipalvelimelle. Sieltä hälytykset ja lämpötilaraportit ohjatuvat automaattisesti vastuuhenkilöille.