SenseAnywhere terveydenhuollon sovelluksissa

SenseAnywherein IoT-ratkaisut terveydenhuollon sovelluksissa
mahdollistaa tiedon keräämisen ja jakamisen keskenään ja pilviin, jotta datavirtoja voidaan kerätä ja analysoida tarkasti ja nopeasti. Airosensor langattomat sensorit keräävät lämpötiloja, ilmankosteutta sekä hiilidioksidipitoisuutta. Lisäksi SenseAnywherein AssetSensor ja StatusSensor anturit helpottavat  henkilökunnan työtä kriittisten resurssien käytön seurannassa.

Esimerkiksi AssetSensor antureita voi käyttää sen selvittämiseksi, ovatko infuusiopumput käytössä vai eivät ja missä päin vapaana oleva infuusiopumppu sijaitsee. StatusSensroria voidaan käyttää esimerkiksi kriittisen tarvikkeiden varaston ylläpitoon. 
Lähes jokaisella hoito organisaatiolla on toimenpidehuoneita tai telineitä, joissa tavarat varastoidaan laatikostoihin ja henkilökunta ottaa niistä tuotteita, kun niitä tarvitaan. Tarvikkeita täydennetään tarpeen tullessa keskusvarastosta. StatusSensorilla voidaan tehdä automaattinen tilaus nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kun kriittinen tuote on loppumassa, hoitaja siirtää ohjelmoidun StatusSensorin kytkintä. Järjestelmä lähettää automaattisesti sähköpostitse tilauksen varastoon.   
Kun tarvikkeita täydennetään, kytkin asetetaan  "OK" -asentoon. 
StatusSensor vähentää paperityötä ja varmistaa kriittisten tarvikkeiden riittävyyden toimenpidehuoneissa.