AccessPoint (vastaanotin) sisäkäyttöön

SenseAnywhere AccessPoint (vastaanotin) yhdistää sensorit SenseAnywhere pilvipalvelimelle. Antureiden ja verkon välinen langaton viestintä on kaksisuuntainen. Kun sensori havaitsee SenseAnywhere AccessPoint-vastaanottimen se lähettää kerätyt tiedot tietokantaan ja odottaa vastaanoton vahvistusta. Kun vahvistus tulee, viesti poistetaan anturin muistista. Protokolla sisältää uudelleen lähetykset ja päällekkäiset pakettisuodatukset, joten yhtään tapahtumaa ei koskaan voi kadota. Tavallinen AccessPoint on tarkoitettu sisäkäyttöön.

AccessPoint (vastaanotin) ulkokäyttöön

SenseAnywhere AccessPoint (vastaanotin) yhdistää sensorit SenseAnywhere pilvipalvelimelle. Antureiden ja verkon välinen langaton viestintä on kaksisuuntainen. Kun sensori havaitsee SenseAnywhere AccessPoint-vastaanottimen se lähettää kerätyt tiedot tietokantaan ja odottaa vastaanoton vahvistusta. Kun vahvistus tulee, viesti poistetaan anturin muistista. Protokolla sisältää uudelleen lähetykset ja päällekkäiset pakettisuodatukset, joten yhtään tapahtumaa ei koskaan voi kadota. Tämä AccessPoint on tarkoitettu ulkokäyttöön ja se on suojattu IP65 kotelolla.

AccessPoint, Mobiili vastaanotin

SenseAnywhere AccessPoint (vastaanotin) yhdistää sensorit SenseAnywhere pilvipalvelimelle. Antureiden ja verkon välinen langaton viestintä on kaksisuuntainen. Kun sensori havaitsee SenseAnywhere AccessPoint-vastaanottimen se lähettää kerätyt tiedot tietokantaan ja odottaa vastaanoton vahvistusta. Kun vahvistus tulee, viesti poistetaan anturin muistista. Protokolla sisältää uudelleen lähetykset ja päällekkäiset pakettisuodatukset, joten yhtään tapahtumaa ei koskaan voi kadota. Tämä AccessPoint toimii mobiilisti missä vain. Kotelon sisällä on paikka sim-kortille. Voit käyttää oman operaattorin sim-korttia tai vaihtoehtoisesti tuotteen voi tilata valmiilla sim-kortilla.