Lämpötilan kartoitus

Lämpötilan kartoitus on dokumentoitu mittaus lämpötilan ja / tai suhteellisen kosteuden jakautumisesta esimerkiksi varastoalueella, mukaan lukien kuumien ja kylmien kohtien tunnistaminen. Lämpötilan kartoitustutkimuksen tarkoituksena on dokumentoida ja ohjata lämpötilajakaumaa varastointialueella. Kaikki kartoitukset dokumentoidaan kattavasti, jotta niillä voidaan osoittaa johdon, asiakkaiden ja viranomaisten vaatimusten noudattamisen.
Kaikkien uusien lämpötilaa säätelevien varastointialueiden on oltava lämpötilakartoitettuja osana täysin dokumentoitua todentamisprosessia, ennen kuin asennus aloitetaan ja asentaja luovuttaa sen. Lämpötilaherkkiä tuotteita (lääketeollisuus, elintarviketeollisuus) ei ole turvallista säilyttää lämpötilakontrolloidussa tilassa ennen kuin tämä on tehty.
Lämpötilan kartoitus johtaa kuumien ja kylmien kohtien tunnistamiseen. Kylmäpiste (Cold spot) tarkoittaa alinta lämpötilaa, joka on tallennettu tilassa tutkimusjakson aikana. Lämminpiste (Hot spot) viittaa korkeimpaan lämpötilaan, joka on kirjattu tutkimusalueella tutkimusjakson aikana. Kuuman ja kylmän paikan määrittämisen tarkoituksena on tunnistaa paikat, joissa seurantajärjestelmän anturit tulisi mieluummin sijoittaa. Keskimääräiset arvot voivat olla hyödyllisiä todellisten kuumien ja kylmien kohtien vahvistamiseksi.
SenseAnywhere-lämpötila-kartoitus on erittäin tehokas ja taloudellinen kartoitusprosessi, jossa on mahdollisimman vähän aikaa ja resursseja, mikä kattaa nopeasti ja selkeästi mahdolliset vastakkaiset alueet. SAClientin luoman kartoitusraportin perusteella käyttäjät voivat antaa suosituksia erittäin herkkien tuotteiden ja vähemmän herkkien tuotteiden varastointipaikoista.

Mikäli olet kiinnostunut lämpötilan kartoituspalvelustamme, klikkaa alla olevaa linkkiä ja lähetä lisätietopyyntö asiakaspalveluumme. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.